Kami ayeuna nawiskeun konsultasi maya sareng kunjungan nurutan. klik di dieu pikeun diajar langkung atanapi ka ngajadwalkeun konsultasi.

Hirup anjeun disimpen

Candak Tujuan Dina Kanker Sareng Terapi Proton Dina ProCure

Milarian Jawaban Anjeun Di dieu
RAWATAN CUTTING-Edge, Ngabuktikeun hasil

Énergi, dikawasa, sareng tepat, Proton Therapy mangrupikeun salah sahiji bentuk perawatan kanker radiasi anu paling maju. Kalayan katepatan pinpoint, terapi proton ngirimkeun radiasi langsung kana tumor sareng eureun, ngirangan paparan radiasi kana jaringan séhat sareng ngaminimalkeun efek samping.

Naha PROTON THERAPY RIGHT FOR ME?

Terapi Proton efektif dina ngubaran seueur jinis kanker sareng tumors. Ketepatan sapertos laser na mangrupikeun pangobatan anu saé pikeun kasus anu paling rumit, kalebet tumor anu ngawangun henteu teratur, tumor murangkalih, sareng tumor anu caket kana organ kritis.

Bangga janten ProActive

Jelajahi carita kakuatan sareng inspirasi ti masarakat urang.

Tom

Tumor Brain Meningioma

Gary

Kangker prostat

Liz

Kangker payudara

Paul

Kangker prostat

Ngadatangan Sidang Inpormasi

Diajar langkung seueur ngeunaan terapi proton sareng tim perawatan kelas dunya urang. Miluan urang kanggo sési inpormasi di fasilitas canggih kami. Hubungi pusat pikeun mesen tempat anjeun ayeuna.

PEMIMPIN DI KANGGO

Tim perawatan ahli urang sanés ngan ukur pangsaéna dina pengobatan kanker, sabab ogé pangsaéna pikeun kasabaran umum anjeun. Dokter urang parantos ngalatih di sababaraha lembaga anu paling bergengsi di dunya, kalebet Harvard Medical School, MD Anderson sareng Universitas Pennsylvania kalayan pangalaman terapi proton éksténsif. Ti ahli onkologi radiasi utama kami ka perawat onkologi sareng staf dukungan kami, tim kami sadayana komitmen pikeun nawiskeun lingkungan komunitas anu haneut sareng ngabageakeun anu ningkatkeun penyembuhan anjeun.

NGAMALANG KANSER PROSTATE DENGAN PROTON TERAPI

Kalayan élmu mutlak terapi proton, dokter persis tiasa sasaran tumor bari ngaminimalkeun karusakan dina jaringan sareng organ anu séhat. Beda sareng radiasi sinar-X standar kalebet Cyberknife, anu ngandelkeun foton pikeun ngahontal sél kanker, proton nyimpen radiasiana langsung kana tumor terus eureun.

Ménta konsultasi ngeunaan pangobatan Kanker Terapi Proton

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan terapi proton atanapi ngajadwalkeun janjian virtual, punten eusian bentuk di handap sareng saurang anu bakal ngahubungi anjeun pikeun ngajawab patarosan anjeun.

      Kauntunganna Terapi Proton

      Dimana radiasi sinar-X standar ngaluarkeun radiasi ti saprak éta nyerep kulit dugi ka sisi sanés tina tumor, terapi proton nyebarkeun radiasi langsung kana tumor tanpa kaluar ngaliwatan masalah séhat.

      Mitra Ahli

      ProCure kolaborasi sareng rumah sakit utama nagara sareng prakték onkologi radiasi pikeun ngalaksanakeun terapi proton ka pasien. Kami hubungan klinis kalebet Peringatan Sloan Kettering, Gunung Sinai, Montefiore, NYU, sareng Kaséhatan Northwell.

      Ngobrol Ka Kami

      Pilari upami terapi proton mangrupikeun perlakuan anu pas pikeun anjeun. Hubungi Tim Perawatan kami atanapi nyungkeun langkung seueur inpormasi online.

       

      Hubungan tim perawatan urang di (877) 967-7628