Salaku fasilitas kanker penting, ProCure tetep kabuka sareng diaksés ka pasien anu peryogi perawatan. Salaku tambahan, pikeun ngeureunkeun panyebaran virus COVID-19 sareng jaga pasien aman, kami ayeuna nawiskeun konsultasi maya sareng kunjungan tindak tanduk pikeun ngajagi pasien sareng anggota kulawargana. Pasién tiasa gaduh janjian telemedicine muka ramo virtual sareng dokter di ProCure tina kanyamanan sareng kasalametan bumi ngalangkungan telepon, tablet atanapi komputer-obrolan anu diaktipkeun komputer atanapi laptop. Mangga wartosan kami di 732-357-2600 pikeun neuleuman langkung. Henteu aya anu langkung penting pikeun kami tibatan kaséhatan anjeun sareng kasalametan salami jaman ayeuna.

Hirup anjeun disimpen

Candak Tujuan Dina Kanker Sareng Terapi Proton Dina ProCure

Milarian Jawaban Anjeun Di dieu
RAWATAN CUTTING-Edge, Ngabuktikeun hasil

Énergi, dikawasa, sareng tepat, Proton Therapy mangrupikeun salah sahiji bentuk perawatan kanker radiasi anu paling maju. Kalayan katepatan pinpoint, terapi proton ngirimkeun radiasi langsung kana tumor sareng eureun, ngirangan paparan radiasi kana jaringan séhat sareng ngaminimalkeun efek samping.

Naha PROTON THERAPY RIGHT FOR ME?

Terapi Proton efektif dina ngubaran seueur jinis kanker sareng tumors. Ketepatan sapertos laser na mangrupikeun pangobatan anu saé pikeun kasus anu paling rumit, kalebet tumor anu ngawangun henteu teratur, tumor murangkalih, sareng tumor anu caket kana organ kritis.

Bangga janten ProActive

Jelajahi carita kakuatan sareng inspirasi ti masarakat urang.

Carolyn

Kangker payudara

Gary

Kangker prostat

Liz

Kangker payudara

Paul

Kangker prostat

Ngadatangan Sidang Inpormasi

Diajar langkung seueur ngeunaan terapi proton sareng tim perawatan kelas dunya urang. Miluan urang kanggo sési inpormasi di fasilitas canggih kami. Hubungi pusat pikeun mesen tempat anjeun ayeuna.

PEMIMPIN DI KANGGO

Tim perawatan ahli urang sanés ngan ukur pangsaéna dina pengobatan kanker, sabab ogé pangsaéna pikeun kasabaran umum anjeun. Dokter urang parantos ngalatih di sababaraha lembaga anu paling bergengsi di dunya, kalebet Harvard Medical School, MD Anderson sareng Universitas Pennsylvania kalayan pangalaman terapi proton éksténsif. Ti ahli onkologi radiasi utama kami ka perawat onkologi sareng staf dukungan kami, tim kami sadayana komitmen pikeun nawiskeun lingkungan komunitas anu haneut sareng ngabageakeun anu ningkatkeun penyembuhan anjeun.

PUSAT RAWATAN TANGGOLA DUNJANA

Disohor pikeun kaunggulan urang, ProCure nawiskeun téknologi anu paling canggih kalayan pangalaman pangpentingna dina ngubaran kasus kanker anu paling rumit. Salaku pusat anu paling lila ngadegkeun di daérah tri-nagara, kami bangga diri sareng kaahlian kami anu teu cocog sareng perawatan pasien pribadi.

Kauntunganna Terapi Proton

Dimana radiasi sinar-X standar ngaluarkeun radiasi ti saprak éta nyerep kulit dugi ka sisi sanés tina tumor, terapi proton nyebarkeun radiasi langsung kana tumor tanpa kaluar ngaliwatan masalah séhat.

Mitra Ahli

ProCure kolaborasi sareng rumah sakit utama nagara sareng prakték onkologi radiasi pikeun ngalaksanakeun terapi proton ka pasien. Kami hubungan klinis kalebet Peringatan Sloan Kettering, Gunung Sinai, Montefiore, NYU, sareng Kaséhatan Northwell.

Ngobrol Ka Kami

Pilari upami terapi proton mangrupikeun perlakuan anu pas pikeun anjeun. Hubungi Tim Perawatan kami atanapi nyungkeun langkung seueur inpormasi online.

Hubungan tim perawatan urang di (877) 967-7628