ProCure është e hapur dhe funksionon nën një orar normal. Nëse keni një takim, ju lutemi planifikoni ta mbani atë përveç nëse keni ethe, kollë ose gulçim. Nëse keni ndonjë nga këto simptoma, ju lutemi kontaktoni mjekun tuaj të kujdesit parësor për udhëzime përpara se të arrini në Qendër. Ju lutemi shikoni komunikimin e bashkangjitur nga presidenti i Qendrës sonë në hapa proaktiv dhe vullnetar që ne po ndërmarrim për të adresuar rreziqet që lidhen me virusin. Më shumë informacion mbi coronavirus COVID-19 mund të gjenden në faqen e internetit të CDC @ https://lnkd.in/gmJTteR or https://lnkd.in/evNHdK5

Jeta juaj u rivendos

Merrni synimin e kancerit me terapi protonike në ProCure

Gjeni përgjigjen tuaj këtu
TRAJTIMI I BARNAVE-EDGE, PROVO REZULTAT

Efektive, e kontrolluar dhe e saktë, Terapia me proton është një nga format më të përparuara të trajtimit të kancerit të rrezatimit. Me saktësi të pikës, terapia me proton sjell rrezatimin direkt në tumor dhe ndalon, duke zvogëluar ekspozimin e rrezatimit në indet e shëndetshme përreth dhe duke minimizuar efektet anësore.

A RSHT E DREJTA TERAPIA E PROTONIT P MER MU?

Terapia me protone është efektive në trajtimin e shumë llojeve të kancereve dhe tumoreve. Saktësia e tij si lazeri e bën atë një trajtim ideal edhe për rastet më komplekse, përfshirë tumoret me formë të çrregullt, tumoret pediatrike dhe tumoret që ndodhen afër organeve kritike.

Krenar të jesh praktik

Eksploroni histori të forcës dhe frymëzimit nga komuniteti ynë.

Carolyn

Kanceri i gjirit

Gary

Kanceri i prostatës

Liz

Kanceri i gjirit

Paul

Kanceri i prostatës

Merrni pjesë në një sesion informacioni

Mësoni më shumë rreth terapisë proton dhe ekipit tonë të kujdesit të klasit botëror. Bashkohuni me ne për një seancë informacioni në objektin tonë më të lartë të artit. Kontaktoni qendrën për të rezervuar vendin tuaj sot.

Drejtuesit N CAR KUJDES

Ekipi ynë i kujdesit ekspert jo vetëm që ofron më të mirën në trajtimin e kancerit, por ato gjithashtu ofrojnë më të mirën për mirëqenien tuaj të përgjithshme. Mjekët tanë kanë trajnuar në disa prej institucioneve më prestigjioze në botë, duke përfshirë Shkollën Mjekësore në Harvard, MD Anderson dhe Universitetin e Pensilvanisë me përvojë të gjerë të terapisë protonike. Nga onkologët tanë kryesorë të rrezatimit, deri tek infermierët tanë onkologjikë dhe stafi mbështetës, i gjithë ekipi ynë është i përkushtuar të ofrojë një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës të komunitetit që rrit shërimin tuaj.

QENDRA E TRAJTIMIT T-KLASS BOTR

E njohur për përsosmërinë tonë, ProCure ofron teknologjinë më të përparuar me përvojën më të madhe në trajtimin e rasteve më komplekse të kancerit. Si qendra më e gjatë e themeluar në zonën tre-shtetesh, ne krenohemi me ekspertizën tonë dhe kujdesin e personalizuar të pacientëve.

Avantazhi i terapisë protonike

Kur rrezatimi me rreze X standarde lëshon rrezatimin që nga momenti kur depërton në lëkurë gjatë gjithë rrugës në anën tjetër të tumorit, terapia protonike depoziton rrezatimin direkt në tumor pa dalë jashtë përmes çështjes së shëndetshme përreth.

Partnerë ekspertësh

ProCure bashkëpunon me spitalet kryesore të vendit dhe praktikat e onkologjisë rrezatuese për të sjellë terapi protone për pacientët. tonë lidhjet klinike përfshijnë Memorial Sloan Kettering, Mount Sinai, Montefiore, NYU, dhe Northwell Health.

Bisedoni me ne

Gjeni nëse terapia me proton është trajtimi i duhur për ju. Kontaktoni Ekipin tonë të Kujdesit ose kërkoni më shumë informacion në internet.

Kontaktoni ekipin tonë të kujdesit në (877) 967 7628-