ProCure е отворен и работи под нормален распоред. Ако имате состанок, ве молиме, планирајте да го одржувате освен ако имате треска, кашлица или останување без здив. Ако имате некој од овие симптоми, ве молиме контактирајте го вашиот лекар од примарната здравствена заштита за упатство пред да дојдете во Центарот. Погледнете ја приложената комуникација од претседателот на нашиот центар на проактивни и доброволни чекори што ги преземаме за да се справиме со ризиците поврзани со вирусот. Повеќе информации за коронавирусот COVID-19 може да се најдат на веб-страницата на ЦДЦ @ https://lnkd.in/gmJTteR or https://lnkd.in/evNHdK5

Враќањето на вашиот живот

Посветете се на рак со протонска терапија во ПроКУР

Најдете го вашиот одговор овде
ТРЕТМАН ЗА ОБУУВАЕ-ОДГОВОР, ОДГОВОРНИ РЕЗУЛТАТИ

Ефективна, контролирана и прецизна, протонска терапија е една од најнапредните форми на третман на рак на радијација. Со прецизност на проток, протонската терапија обезбедува зрачење директно во туморот и запира, намалувајќи ја изложеноста на зрачење на околното здраво ткиво и ги минимизира несаканите ефекти.

Е ПРАТОН ТЕРАПСКО ПРАВО за мене?

Терапијата со протон е ефикасна во лекувањето на многу видови на рак и тумори. Неговата прецизност слична на ласер го прави идеален третман за дури и најсложените случаи, вклучувајќи неправилни форма на тумори, педијатриски тумори и тумори лоцирани близу до критичните органи.

Горда да бидеме активни

Истражуваат приказни на сила и инспирација од нашата заедница.

Каролин

Рак на дојка

Гери

Рак на простата

Liz

Рак на дојка

Пол

Рак на простата

Посетувајте на информативна сесија

Дознајте повеќе за протонска терапија и нашиот тим за нега од светска класа. Придружете ни се на информативна сесија во нашиот најнапреден објект. Контактирајте го центарот за да го резервирате вашето место денес.

ЛИДЕРИ ВО ГРИА

Нашиот тим за стручна нега не само што дава најдобри во третманот на карцином, туку и го дава најдоброто за вашата целокупна благосостојба. Нашите лекари имаат обучено во некои од најпрестижните институции во светот, вклучувајќи ги и Медицинскиот факултет Харвард, Д-р Андерсон и Универзитетот во Пенсилванија со долгогодишно искуство со протонска терапија. Од водечките онколози на зрачење до нашите медицински сестри од онкологија и персоналот за поддршка, целиот наш тим е посветен да понуди пријатна и добредојдена околина во заедницата што го подобрува вашето лекување.

ЦЕНТАР ЗА ТРЕТМАН НА СВЕТСКО КЛАС

Познат по нашата извонредност, ProCure нуди најнапредна технологија со најголемо искуство во лекување на најсложените случаи на рак. Како најдолг воспоставен центар во областа на три држави, ние се гордееме со нашата неспоредлива експертиза и персонализирана грижа за пациентите.

Предност на протонската терапија

Онаму каде стандардното зрачење на зраци го испушта зрачењето од моментот кога продира низ кожата до другата страна на туморот, протонската терапија го депонира зрачењето директно во туморот без да излезе преку здравиот проблем.

Стручни партнери

ProCure соработува со водечките болници во земјата и практиките на онкологија со зрачење за да им донесе протонска терапија на пациентите. Нашите клинички припадности вклучуваат Меморијал Слоан Кетеринг, Монт Синај, Монтефиор, NYујорк и Норвел здравство.

Зборувајте со нас

Откријте дали протонската терапија е вистинскиот третман за вас. Контактирајте го нашиот тим за нега или побарајте повеќе информации преку Интернет.

Контактирајте го нашиот тим за нега на (877)-967 7628