ProCure mbukak lan operasi ing jadwal biasa. Yen sampeyan duwe janjian, please rencana kanggo njaga kajaba sampeyan nandhang demam, watuk utawa sesak napas. Yen sampeyan duwe gejala kasebut, hubungi dokter perawatan utama kanggo tuntunan sadurunge tekan Pusat. Mangga deleng komunikasi sing dipasang saka presiden Pusat kita babagan langkah-langkah proaktif lan sukarela sing bakal ditindakake kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo virus. Informasi liyane babagan coronavirus COVID-19 bisa ditemokake ing situs web CDC @ https://lnkd.in/gmJTteR or https://lnkd.in/evNHdK5

Urip Sampeyan Mbalekake

Entuk Kanthi Kanker Kanthi Terapi Proton Ing ProCure

Temokake Jawaban Sampeyan ing kene
TINDAK CUTTING-EDGE, PROSES RESEP

Terapi Proton minangka salah sawijining bentuk perawatan kanker radiasi sing paling efektif, dikontrol, lan tepat. Kanthi tliti tliti, terapi proton ngirim radiasi langsung ing tumor lan mandheg, nyuda cahya radiasi ing jaringan sehat lan minimalake efek samping.

Apa PROTON THERAPY RIGHT Kanggo Aku?

Terapi Proton efektif kanggo ngobati macem-macem jinis kanker lan tumors. Ketepatan kaya laser kasebut ndadekake perawatan sing cocog kanggo kasus sing paling rumit, kalebu tumor berbentuk ora rata, tumor pediatrik, lan tumor sing cedhak karo organ kritis.

Bangga Dadi ProActive

Jelajahi crita kekuatan lan inspirasi saka komunitas kita.

Carolyn

Kanker Payudara

Gary

Kanker Prostat

Liz

Kanker Payudara

Paul

Kanker Prostat

Rawuh Sesi Informasi

Sinau luwih lengkap babagan terapi proton lan tim perawatan kelas donya. Gabung karo sesi informasi ing fasilitas seni negara kita. Hubungi tengah kanggo cadangan papan sampeyan saiki.

PEMIMPIN DI KANGGO

Tim perawatan ahli ora mung menehi perawatan perawatan kanker sing paling apik, dheweke uga paling apik kanggo kesejahteraan sampeyan. Dokter kita wis nglatih ing sawetara institusi sing paling misuwur ing donya, kalebu Harvard Medical School, MD Anderson lan Universitas Pennsylvania kanthi pengalaman terapi proton sing ekstensif. Saka ahli onkologi radiasi utama menyang perawat onkologi lan staf dhukungan, kabeh tim kita setya nawakake lingkungan komunitas sing anget lan sambutan sing nambah penyembuhan sampeyan.

PUSAT TREATMENT DUNIA-KELAS

Disenengi kanggo keunggulan kita, ProCure nawakake teknologi paling maju kanthi pengalaman paling utami kanggo ngobati kasus kanker sing paling rumit. Minangka pusat paling dawa sing ditetepake ing wilayah tri-negara, kita bangga karo keahlian sing ora cocog lan perawatan pasien sing cocog.

Keuntungan Terapi Proton

Yen radiasi sinar-X standar ngeculake radiasi wiwit wutuh ing kulit nganti sisih liyane, tumor proton nyelehake radiation langsung menyang tumor tanpa metu saka masalah sing sehat.

Mitra Pakar

ProCure kerja sama karo rumah sakit utama lan praktik onkologi radiation negara kanggo nggawa terapi proton menyang pasien. kita hubungan klinis kalebu Memorial Sloan Kettering, Gunung Sinai, Montefiore, NYU, lan Kesehatan Northwell.

Dhiskusi Kanggo Kita

Temokake yen terapi proton minangka perawatan sing cocog kanggo sampeyan. Hubungi Tim Perawatan utawa njaluk informasi luwih lengkap online.

Hubungi tim perawatan ing (877) 967-7628