Saiki kita nawakake konsultasi virtual lan kunjungan tindakake. Klik kene kanggo sinau luwih utawa jadwal a rembugan.

Urip Sampeyan Mbalekake

Entuk Kanthi Kanker Kanthi Terapi Proton Ing ProCure

Temokake Jawaban Sampeyan ing kene
TINDAK CUTTING-EDGE, PROSES RESEP

Terapi Proton minangka salah sawijining bentuk perawatan kanker radiasi sing paling efektif, dikontrol, lan tepat. Kanthi tliti tliti, terapi proton ngirim radiasi langsung ing tumor lan mandheg, nyuda cahya radiasi ing jaringan sehat lan minimalake efek samping.

Apa PROTON THERAPY RIGHT Kanggo Aku?

Terapi Proton efektif kanggo ngobati macem-macem jinis kanker lan tumors. Ketepatan kaya laser kasebut ndadekake perawatan sing cocog kanggo kasus sing paling rumit, kalebu tumor berbentuk ora rata, tumor pediatrik, lan tumor sing cedhak karo organ kritis.

Bangga Dadi ProActive

Jelajahi crita kekuatan lan inspirasi saka komunitas kita.

Tom

Tumrain Otak Meningioma

Gary

Kanker Prostat

Liz

Kanker Payudara

Paul

Kanker Prostat

Rawuh Sesi Informasi

Sinau luwih lengkap babagan terapi proton lan tim perawatan kelas donya. Gabung karo sesi informasi ing fasilitas seni negara kita. Hubungi tengah kanggo cadangan papan sampeyan saiki.

PEMIMPIN DI KANGGO

Tim perawatan ahli ora mung menehi perawatan perawatan kanker sing paling apik, dheweke uga paling apik kanggo kesejahteraan sampeyan. Dokter kita wis nglatih ing sawetara institusi sing paling misuwur ing donya, kalebu Harvard Medical School, MD Anderson lan Universitas Pennsylvania kanthi pengalaman terapi proton sing ekstensif. Saka ahli onkologi radiasi utama menyang perawat onkologi lan staf dhukungan, kabeh tim kita setya nawakake lingkungan komunitas sing anget lan sambutan sing nambah penyembuhan sampeyan.

Nambani Kanker Prostat Kanthi Terapi Proton

Kanthi ilmu terapi proton canggih, dokter bisa kanthi tepat target tumor nalika nyuda kerusakan jaringan lan organ sing sehat. Beda karo radiasi sinar-X standar kalebu Cyberknife, sing gumantung marang foton kanggo nggayuh sel kanker, proton nyimpen radiasi langsung menyang tumor banjur mandheg.

Nyuwun konsultasi babagan perawatan Kanker Terapi Proton

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan terapi proton utawa kanggo gawe jadwal janjian virtual, mangga isi formulir ing ngisor iki lan ana sing ngubungi sampeyan kanggo mangsuli pitakon sampeyan.

      Keuntungan Terapi Proton

      Yen radiasi sinar-X standar ngeculake radiasi wiwit wutuh ing kulit nganti sisih liyane, tumor proton nyelehake radiation langsung menyang tumor tanpa metu saka masalah sing sehat.

      Mitra Pakar

      ProCure kerja sama karo rumah sakit utama lan praktik onkologi radiation negara kanggo nggawa terapi proton menyang pasien. kita hubungan klinis kalebu Memorial Sloan Kettering, Gunung Sinai, Montefiore, NYU, lan Kesehatan Northwell.

      Dhiskusi Kanggo Kita

      Temokake yen terapi proton minangka perawatan sing cocog kanggo sampeyan. Hubungi Tim Perawatan utawa njaluk informasi luwih lengkap online.

       

      Hubungi tim perawatan ing (877) 967-7628